Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
GRATIS

Een week om in balans te komen…

De Balansweek bestaat uit 5 dagen vol info, inzichten en vragen die je helpen om een start te maken met het in balans brengen van je leven.

Direct na inschrijving krijg je toegang tot de eerste dag met het eerste thema. Elke dag valt er een nieuw thema vrij. Als de 5 dagen voorbij zijn en je hebt nog niet alle thema’s kunnen bekijken, geen probleem: je krijgt vanaf de datum van inschrijving 2 weken toegang tot de Balansweek.

Hoe kun jij meedoen?

 1. Download het gratis E-boek: LEEF je eigen leven. Als cadeau krijg je deze minitraining erbij en kun je direct aan de slag.
 2. Meld je aan voor de ‘Balansweken-herinnering’. Een paar keer per jaar organiseren we de Balansweken. We zetten dan de toegang naar de Balansweek open voor iedereen die mee wil doen.  Je krijgt dan, na inschrijving, toegang tot deze minitraining. Als jij op de hoogte wil blijven wanneer de inschrijvingen voor de Balansweek opengaan dan kun je je via knop hieronder aanmelden voor de ‘Balansweek-herinnering’.

  EERSTVOLGENDE BALANSWEKEN: 7 februari 2022 t/m 6 mei 2022

De Balansweek is een traject van de Academie voor Herstel en Balans,  waarin we met een team van professionele coaches cursussen, workshops en jaarprogramma’s aanbieden. De Academie is een onderdeel van het Instituut voor Persoonlijke Coaching.

Acties

 • Download het E-boek: LEEF je eigen leven
 • OF
 • Noteer de datum van de Balansweken in je agenda!!
 • Meld je aan via de link voor de Balansweken-herinnering, zodat je een mail krijgt zodra we starten!

Je krijgt 2 weken toegang tot de Balansweek. Is het je niet gelukt om alle inhoud te bekijken? Meld je dan opnieuw aan en doe de volgende keer weer mee!

 

 • Elke dag komt een thema vrij
 • Bij elk thema krijg je een video
 • Je krijgt drie keer een werkblad om in te vullen
 • Op de laatste dag krijg je de gelegenheid om je aantekeningen/ uitkomsten te uploaden. Dit is niet verplicht! Als je wat upload dan krijg je van ons wel een korte reactie.