LEEF je eigen leven | Module 2 Aandacht & Doorbraak

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
89,- p/m - 3 maanden | Alleen online

In verbinding komen met jezelf

Je ontdekt wat jou energie geeft (en wat dus niet) en hoe dit samenhangt met wie je bent. Je leert met je energie, gedachten en eigenschappen om te gaan. Door je emoties de ruimte te geven kom je vrij van je overtuigingen en patronen, leer je te zien wat niet van jou is en wat juist wel écht bij jou hoort. Zo wordt ook duidelijk wat bij jou past en welke keuzes jij zou mogen maken in je leven.

Deze module is de tweede module van het Persoonlijke Traject LEEF je eigen leven. Het is onderdeel van een compleet traject van 6-12 maanden, waarbij ook persoonlijke begeleiding hoort. Het complete traject bestaat uit 4 modules. Module 1 (Helderheid & Doorbraak) en module 2 (Aandacht & Inzicht) bevatten de basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling en als je ook nog ondersteuning wil bij o.a. het maken van je keuzes en het ontdekken hoe jij kunt floreren dan zijn er nog module 3 (Regie & Daadkracht) en module 4 (Toewijding & Focus).

Module 2 Aandacht & Inzicht

Dit is de tweede module van het traject LEEF je eigen leven. In deze tweede module krijg je Aandacht voor wat bij je past, Inzicht in je misse en Aandacht voor jezelf.

Deze module:

  • Er zijn 9 thema’s in deze online module
  • Bij elk thema horen een aantal onderwerpen
  • Je krijgt werkbladen bij elk thema om voor jezelf in te vullen en actief aan de slag te gaan

Extra bij Exclusief Combi-traject

  • Bij deze module horen 5 persoonlijke gesprekken (we plannen de gesprekken van deze module in overleg met elkaar tegelijk met- of na deze online module)

Ben jij nog niet aangemeld voor dit traject?

Wil jij aan de slag met jezelf en innerlijke rust, zelfverzekerdheid en balans in je leven creëren? Zodat jij een waardevol, ontspannen en betekenisvol leven kunt leiden? En heb je module 1 nog niet gedaan? Klik dan hier voor meer informatie en meld je aan voor een GRATIS Persoonlijke analyse, zodat je kunt gaan starten met module 1!

Als jij met het Persoonlijke Traject aan de slag wil gaan dan heb je twee opties:

  1. Aanmelden voor alleen de online modules – gebruik de knop ‘volg het online traject’ bovenaan deze pagina. Na betaling van de eerste maand-termijn krijg je direct toegang tot het eerste thema van module 2 – ADVIES: BEGIN BIJ MODULE 1 – HELDERHEID & DOORBRAAK .
  2. Aanmelden voor de combinatie online modules en persoonlijke gesprekken – gebruik de knop ‘aanmelden persoonlijke analyse’ hieronder. Na de persoonlijke analyse ontvang je een factuur in je mailbox. Na betaling van die eerste maand-termijn krijg je direct toegang tot het eerste thema.

LEEF je eigen leven is een traject van Elzemarij training & coaching,  een onderdeel van het Instituut voor Persoonlijke Coaching.

Traject Inhoud

Uitklappen
Aandacht & Doorbraak
Aandacht voor je missie
Aandacht voor wat bij je past
Vrijheid
Uitbreiden
Noodzaak
Uitbreiden
Commitment
Uitbreiden
Thema inhoud
0% voltooid 0/2 stappen
Aandacht voor jezelf
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord