LEEF je eigen leven | Module 1 Helderheid & Doorbraak

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
89,95 p/m - 3 maanden | Alleen online

In contact komen met jezelf, jouw levensbron en
wat je heeft gevormd

Je ontdekt tijdens deze eerste module waar jij op dit moment staat in je leven, waar je last van hebt en wat je eigenlijk zou willen. Je (h)erkent de stress, problemen en/ of patronen waarin jij vastloopt, je ontdekt waar dat is ontstaan en wat jou heeft gevormd tot wie je nu bent. Je ziet hoe je verleden nog doorwerkt in het heden en je komt daarin tot een doorbraak. Je gaat leren om stil te staan, je aandacht naar binnen te richten en te voelen wat er in je leeft.

Persoonlijke Traject – LEEF je eigen leven

Deze module is de eerste module van het Persoonlijke Traject LEEF je eigen leven. Het is onderdeel van een compleet traject van 6- 12 maanden, waarbij ook persoonlijke begeleiding hoort. Het complete traject bestaat uit 4 modules. Module 1 (Helderheid & Doorbraak) en module 2 (Aandacht & Inzicht) bevatten de basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling en als je ook nog ondersteuning wil bij o.a. het maken van je keuzes en het ontdekken hoe jij kunt floreren dan zijn er nog module 3 (Regie & Daadkracht) en module 4 (Toewijding & Focus).

Module 1 Helderheid & Doorbraak

Dit is de eerste module van het traject LEEF je eigen leven. In deze eerste module krijg je Helderheid over je bron, een Doorbraak in je patronen en Helderheid over je identiteit.

Deze module:

  • Er zijn 9 thema’s in deze online module
  • Bij elk thema horen een aantal onderwerpen
  • Je krijgt werkbladen bij elk thema om voor jezelf in te vullen en actief aan de slag te gaan

Extra bij Exclusief Combi-traject

  • Een intakegesprek & 7 persoonlijke gesprekken. (we plannen de gesprekken van deze module in overleg met elkaar tegelijk met- of na deze online module)

Ben jij nog niet aangemeld voor dit traject?

Wil jij aan de slag met jezelf en innerlijke rust, zelfverzekerdheid en balans in je leven creëren? Zodat jij een waardevol, ontspannen en betekenisvol leven kunt leiden? Klik dan hier voor meer informatie en meld je aan voor een GRATIS Persoonlijke Analyse!

Als jij met deze 9 online modules aan de slag wil gaan dan heb je twee opties:

  1. Aanmelden voor alleen de online modules – gebruik de knop ‘volg het online traject’ bovenaan deze pagina. Na betaling van de eerste maand-termijn krijg je direct toegang tot het eerste thema.
  2. Aanmelden voor de combinatie online modules en persoonlijke gesprekken – gebruik de knop ‘aanmelden persoonlijke analyse’ hieronder. Na de persoonlijke analyse ontvang je een factuur in je mailbox. Na betaling van die eerste maand-termijn krijg je direct toegang tot het eerste thema.

 

LEEF je eigen leven is een traject van Elzemarij training & coaching,  een onderdeel van het Instituut voor Persoonlijke Coaching.