Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
157 p/m

In contact komen met jezelf, jouw levensbron en wat je heeft gevormd

Je ontdekt tijdens deze eerste module waar jij op dit moment staat in je leven, waar je last van hebt en wat je eigenlijk zou willen. Je (h)erkent de stress, problemen en/ of patronen waarin jij vastloopt, je ontdekt waar dat is ontstaan en wat jou heeft gevormd tot wie je nu bent. Je ziet hoe je verleden nog doorwerkt in het heden en je komt daarin tot een doorbraak. Je gaat leren om stil te staan, je aandacht naar binnen te richten en te voelen wat er in je leeft.

Deze module is de eerste module van het Persoonlijke Traject LEEF je eigen leven. Het is onderdeel van een compleet traject van 12 maanden, waarbij ook persoonlijke begeleiding hoort. Wil jij aan de slag met jezelf en innerlijke rust, zelfverzekerdheid en balans in je leven creëren? Zodat jij een waardevol, ontspannen en betekenisvol leven kunt leiden? Klik dan hier voor meer informatie en meld je aan voor een GRATIS kennismakingsgesprek!

In deze module krijg je

  • Elke twee weken valt er een thema met een aantal bijbehorende onderwerpen vrij
  • Er zijn 6 thema’s in deze online module
  • Je krijgt werkbladen bij elk thema om voor jezelf in te vullen en actief aan de slag te gaan
  • Bij deze module horen een intake & 7 persoonlijke gesprekken. (we plannen deze gesprekken in overleg met elkaar tegelijk met- of na deze online module)

LEEF je eigen leven is een traject van Elzemarij training & coaching,  een onderdeel van het Instituut voor Persoonlijke Coaching.

Acties:

  • Bekijk de informatie en meld je aan voor het GRATIS kennismakingsgesprek voor dit traject
  • Je krijgt vervolgens toegang tot deze module en kunt starten met het eerste thema: Startpunt (klik rechts of onderaan bij ‘traject Inhoud’ op het eerste thema)
  • Wil je deze module volgen zonder persoonlijke begeleiding? klik dan op de link helemaal bovenaan met ‘volg dit traject’. Meld je aan en volg de online modules op je eigen tijd. Elke twee weken valt er een nieuw thema voor je vrij!

De investering voor het volledige traject is 1497 euro (voor particulieren en ZZP’ers is dit incl. BTW en voor deelnemers die hun deelname vergoed krijgen door hun werkgever of de kosten zakelijk vergoed kunnen krijgen is dit excl. BTW). De verblijfkosten zijn 387 euro, inclusief overnachting en maaltijden. Er zijn geen extra kosten voor materiaal.

Het bedrag kan gespreid (157 p/m) of in één keer betaald worden. Bij betaling in één keer kun je wat besparen op de prijs, je betaald dan 1570 euro.

Het Persoonlijk Traject is inclusief intake, 12 persoonlijke gesprekken, 4 online trajecten en 2 thema blokken van twee dagen. 
(een los individueel coach traject kost gemiddeld genomen 15-20 gesprekken van 89,- per sessie van 1 uur)

Als je alleen de online trajecten volgt, zonder de persoonlijke begeleiding en thema blokken, dan betaal je 24,95 p/m. Als je toch behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding betaal je 89,- per sessie van 1 uur.