Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
34,95 p/m - 4 maanden

Jezelf zijn, de juiste keuzes maken en jezelf ontwikkelen: het begint met ‘dromen’.

Start to…Dream is een onderdeel van het kennismakingspakket: ‘Start to…Live’ van de Academie voor Herstel & Balans.

Het is een traject waarin jij op onderzoek uitgaat naar de droom voor jouw leven. Het traject heeft 3 modules en in totaal 8 thema’s. Om de week valt er een nieuw thema vrij waarmee je aan de slag kunt gaan.

Tijdens deze 4 maanden krijg jij

 • Om de week een nieuw thema dat wordt begeleid door een inspirerende video
 • Verschillende onderwerpen per thema met extra inspiratie
 • Werkbladen bij elk thema om voor jezelf in te vullen en actief aan de slag te gaan
 • Een persoonlijk gesprek (eventueel met 1 of 2 andere vrouwen) waarin je écht aan de slag gaat.

Meld je dus snel aan en doe mee met dit traject!

Start to…Dream is een traject van de Academie voor Herstel en Balans,  waarin we met een team van professionele coaches cursussen, workshops en jaarprogramma’s aanbieden. De Academie is een onderdeel van het Instituut voor Persoonlijke Coaching.

Acties:

 • Meld je aan voor dit traject (klik bovenaan op ‘volg dit traject’)
 • Begin met het eerste thema: Het startpunt voor je droom (klik rechts of onderaan bij ‘traject Inhoud’ op het eerste thema)
 • Meld je aan voor het persoonlijke gesprek met de coach van jouw voorkeur (Bij thema 1: Het starpunt voor je droom, kun je je aanmelden voor dit  gesprek)

Hoe werkt het?

 1. Afhankelijk van of je op een tablet, mobiel of laptop/computer werkt zie je rechts in het scherm of onderaan het scherm alle thema’s en onderwerpen staan die dit traject bevat. 
 2. Klik op het eerste thema (het startpunt voor je droom) en volg de inhoud ervan. Onder elk thema vallen één of meer onderwerpen die je vervolgens ook kunt doen. 
 3. Elke twee weken valt er een nieuw thema vrij, tot  die tijd kun je wel op dat thema klikken maar krijg je een melding dat je nog geen toegang hebt. Ook als je de video nog niet hebt afgekeken kun je nog niet naar een volgend thema toe gaan. 
 4. Kijk van het thema met bijbehorende onderwerpen de hele video, lees de tekst, maak eventueel de werkbladen en klik steeds onderaan op de knop: ‘markeer als voltooid’. Wacht tot het volgende thema vrij valt en klik op het volgende thema.
 5. Bovenaan vind je het tabblad materialen. Daarachter vind je werkbladen die je voor jezelf kunt invullen. Je kunt ze bijvoorbeeld uitprinten om ze vervolgens te kunnen invullen. Of kies een werkwijze die jij fijn vindt.
 6. Heb je vragen dan kun je altijd mailen naar [email protected] (de contact gegevens vind je ook verspreid over deze website)

Traject Inhoud

Uitklappen
De bron - God als bron
Thema inhoud
0% voltooid 0/1 stappen
Thema inhoud
0% voltooid 0/2 stappen
De aarde - geworteld in de aarde
Thema inhoud
0% voltooid 0/1 stappen
Thema inhoud
0% voltooid 0/3 stappen
De wortels - Diepste wortels van kernwaarden
Thema inhoud
0% voltooid 0/2 stappen
Afronding