Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
15

Het mini-traject ‘Rust in je leven’ brengt je langs een aantal thema’s en onderwerpen die je helpen om rust te vinden, keuzes te maken en tegenslagen te overwinnen.

Gefeliciteerd, jij gaat met deze onderwerpen aan de slag!

 

De eerste week krijg je tips en onderwerpen binnen het thema: ‘Aandacht‘.
We gaan het hebben over de ‘voeding’ voor jouw levensboom, door stilte en aandacht en over de ‘stam’ van kennis en inspiratie.

De tweede week is het thema ‘Regie‘ aan de beurt en krijg je daarover elke lessen en onderwerpen. We gaan het hebben over de ‘kruin’ van jouw levensboom, van gedrag en de ‘kruin’ van het maken van keuzes.

En de laatste, de derde, week krijg je onderwerpen en tips over het thema ‘Toewijding‘.
We kijken naar de ‘vruchten’ van jouw levensboom, de gevolgen van je keuzes en hoe je vol veerkracht, passie en toewijding aan de slag kunt blijven.

 


Elke week (3 weken lang) valt er een nieuwe les voor je vrij. Binnen elke les vind je 5 onderwerpen.
Je kunt zelf elke werkdag van jouw komende week een onderwerp lezen en in je leven inpassen. Maar je kunt natuurlijk ook direct op de eerste dag alles in bulk lezen en vervolgens rustig wachten tot de volgende les een week later vrij komt.  

Het mini-traject is een traject van Elzemarij training & coaching,  de persoonlijke praktijk van Elzemarij, waarin zij persoonlijke therapie en coachingstrajecten aanbiedt. De Academie is een onderdeel van het Instituut voor Persoonlijke Coaching.